People

Wij nemen uw recruitment processen uit handen en leveren tijdelijk of vast personeel via Inspire FlexDetachering.

Recruitment

Het vinden van de juiste medewerker is een tijdrovende taak waarbij vele fases worden doorlopen, zoals het maken van een functieprofiel, het ontwerpen van vacatureteksten, het ontwikkelen van beeldmateriaal of video’s, het inrichten van recruitment kanalen en systemen, het screenen van sollicitanten, het voeren van sollicitatie gesprekken, het afnemen en beoordelen van assessments, et cetera.

Inspire Sourcing Solutions werkt op basis van op maat gemaakte recruitment processen voor haar opdrachtgevers. Onze recruitment services zijn er volledig op gericht om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen in het recruitment proces en vinden plaats op een van de 7 (flex)kantoren van Inspire of op locatie van de opdrachtgever zelf (inhouse recruitment). Door onze diepe kennis van de sector, het inzetten van vakbekwame recruiters, het gebruik van gespecialiseerde software en slimme targetmarketing, zijn wij in staat om altijd de perfecte match te maken voor onze Opdrachtgevers. Onze recruitment services richten zich op capaciteit vraagstukken in alle lagen van de klantcontact organisatie

FlexDetachering

Inspire Sourcing Solutions is geen uitzendbureau maar een sourcing provider die zelfstandig personeel werft en opleid op het gebied van klantcontact vaardigheden. Onze unieke manier van werken, kennis van zaken en sector expertise maakt ons een zeer aantrekkelijke sourcing partner voor klantcontact organisaties.

Net als bij een uitzendbureau wordt ons personeel uitgeleend aan opdrachtgevers, maar dan op basis van een flexibele detacheringsovereenkomst. Deze vorm van detacheren biedt dezelfde flexibiliteit als regulier uitzenden, echter kennen onze detacheringsovereenkomsten geen fase systemen. De medewerker (en de hiermee samengaande rooster en personele risico’s) blijven hierdoor in principe voor onbepaalde tijd voor rekening van Inspire. Net als bij regulier uitzenden is er altijd de mogelijkheid om personeel over te nemen indien gewenst.

Academy

Met onze Academy services voorzien wij in de behoefte van onze opdrachtgevers om medewerkers op te leiden op het gebied van klantcontact vaardigheden. Daarnaast bieden wij diverse vakopleidingen waarmee onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen tot verschillende expert of  management functies binnen een klantcontact omgeving.

Veel gestelde vragen

“Wie betaalt de medewerker in geval van ziekte? Welke CAO volgen jullie?”  
Op deze pagina beantwoorden wij veel gestelde vragen over onze Sourcing oplossingen. 

Over ons

Als specialist in klantcontact willen wij vernieuwend en inspirerend zijn in onze sector. Met onze unieke totaal oplossing willen wij de No1 Sourcing provider zijn voor klantcontact organisaties.